Nos, essünk neki!

Ízletes és gyors, no meg könnyű ebédünk lehet ha veszünk csirkemellet és mondjuk ananászt. A két alap összetevő a megfelelő fűszerrel igazán ínycsiklandó ízharmóniát képes asztalunkon elénk varázsolni. A fűszer pedig nem más, mint a Kotányi Bombay masala nevezetű amit ajánlok mindenkinek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen, elsőként a csirkemellet megmossuk és megtisztogatjuk a fölösleges részektől majd felaprítjuk, ami már nem lehet nagy újdonság az elmúlt hónapok óta...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miután megsóztuk kissé és befűszereztük kicsit állni hagyjuk az ízek érése  végett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közben, feltesszük főni a rizst és előhalásszuk az ananászt. (lehet friss is és konzerv)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A csirkét olívaolajon pirítjuk,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 sütés közben meglocsoljuk szójaszósszal, ami a keleti konyha egyik jellegzetessége.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És, jöhet is az ananász!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Addig sütjük míg, az ananász leve el nem fő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Addigra a rizs is kifő és elkészítjük a csirke ágyát. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül, nincs más hátra mint tálalni...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akár, így is...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igazán, jó étvágyat kívánok!

És, folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://petyakonhya.blog.hu/api/trackback/id/tr293195420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása