2012.07.19. 13:04
Pikáns tészta csirkével, zöldbabbal
No, itt az ideje egy kis nyári éteknek! Van a kertben zöldbab, akkor extra könnyű a dolog - máskülönben venni kell és az sem impossible!
Csirkét pucolunk, mellét felcsíkozzuk és fokhagymával kezdjük a wokba helyezést. Kis olívaolajon ha már serceg jöhetnek szép sorban. Fűszerezzük pl. gyömbérrel, sóval, borssal, chilivel, bazsalikommal vagy akár kakukkfűvel!
Mialatt megpirul a csirkemell és a kis vízben feltett bab párolódik kifőzzük a tésztát majd kis idő múlva a babot leszűrjük, végül a wokban összekeverjük és pirítjuk még egy kicsit őket.
Nyárias ízek, friss és zamatos összeállítás és kissé pikáns is.
Könnyű? Kb. 10 perc!
Jó étvágyat hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.