2011.09.23. 16:02
Tenger gyümölcsei zöldbabbal, kókusztejjel...
Mai főztöm ismét a keleti konyhából merít. Tenger gyümölcseit készítettem körettel. Ismét alapul véve az alább már említett szakácskönyvet.
Alapanyagok: vegyes tengeri herkentyűk, zöldbab, kaliforniai paprika, lime, keleties szósz, kókusztej és lila hagyma
Köretnek pedig, rizs.
Elsőként a fagyasztott gyümölcsöket, babot hideg vízben kiolvasztjuk, miközben felteszünk egy serpenyőben 1 ek olajat. Amikor forró, beleöntjük a herkentyűket. Pár perc után félretesszük és újból olajat teszünk a serpenyőbe.
Amikor forró az olaj, 2ek halszószt teszünk bele és a lime levét majd a zöldségeket és végül 2 dl kókusztejet.
10 perc főzés után, kész is van az ebédünk!
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.