Mai főztöm ismét a keleti konyhából merít. Tenger gyümölcseit készítettem körettel. Ismét alapul véve az alább már említett szakácskönyvet.

Alapanyagok: vegyes tengeri herkentyűk, zöldbab, kaliforniai paprika, lime, keleties szósz, kókusztej és lila hagyma

Köretnek pedig, rizs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elsőként a fagyasztott gyümölcsöket, babot hideg vízben kiolvasztjuk, miközben felteszünk egy serpenyőben 1 ek olajat. Amikor forró, beleöntjük a herkentyűket. Pár perc után félretesszük és újból olajat teszünk a serpenyőbe. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amikor forró az olaj, 2ek halszószt teszünk bele és a lime levét majd a zöldségeket és végül 2 dl kókusztejet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 perc főzés után, kész is van az ebédünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó étvágyat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://petyakonhya.blog.hu/api/trackback/id/tr393251346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása